Instruktører

Gladsaxe Symfoniorkester er angiveligt det eneste symfoniske amatørorkester i Danmark, der har professionelle musikere ansat til at lede de enkelte strygergrupper ved de ugentlige prøveaftener. Orkestret har gennem de seneste år arbejdet med skiftende dirigenter. Det giver os løbende nye udfordringer og er dermed meget udviklende for orkesteret.

Karin Herjö, 1. violininstruktør og koncertmester

Uddannet på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. Studier i Rom og i Lausanne, hvor især Pierre Amoyal har haft stor betydning. Karin Herjö og hendes far Axel Herjö har som klassisk duo spillet sammen siden 1985 og givet adskillige koncerter i Sverige, Danmark og Italien. "Låtspelandet" har også altid været en vigtig del af famillien Herjös musicerende "Låtar för fioler" er den seneste CD i en række, der priser den svenske folkemusiktradition. Mulighed for orkestrets medlemmer at aftale individuel undervisning.

Instruktør, Karin

Tine Frederiksen 2. violin

Diplomeksamen fra Det jyske Musikkonservatorium 1996. Har siden arbejdet freelance som orkester- og teatermusiker. Underviser børn og voksne i violin, bratsch og sammenspil hovedsaglig på musikskoler i hovedstadsområdet. Beskæftiger sig også med nodeskrivning, grafisk arbejde og fagpolitisk som bestyrelsesmedlem af Dansk Musikerforbund - København. Mulighed for orkestrets medlemmer at aftale individuel undervisning.

Instruktør, Tine

Mikkel Lorenzen, viola

Bestod den Musikpædagogisk Diplomeksamen på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i 2000. Har siden assisteret bl.a. i Radioen, Sjællands Symfoniorkester og Ålborg Symfoniorkestered. Spiller også til bryllupper, begravelser, receptioner og fester. Sidstnævnte kan suppleres med Microjazz. Er desuden meget aktiv med at undervise i violin og bratsch, fortrinsvis på Steinerskoler. Mulighed for orkestrets medlemmer at aftale individuel undervisning på både violin og viola.

Instruktør, Mikkel

Adam McKenzie, Cello

Adam har studeret cello i Australien, Danmark, Tyskland og Canada med sideløbende studier i improvisation, jazz og komposition. Dette har gjort ham eftertragtet på freelance-scenen, hvor han optræder som en del af diverse folke-, jazz-, og klassiske orkestre. De seneste år har bl.a. budt på turnéer, pladeindspilninger og koncerter i USA, Australien, Tyskland og UK. Adam har komponeret musikken til to dokumentarfilm og har også komponeret flere små værker for diverse besætninger. Derudover underviser Adam børn og unge på Rudersdal Musikskole og Roskilde Kulturskole.

Instruktør, Adam